Ons Bedrijf

Groeneveld Natuursteen is een vertrouwd adres voor al uw grafmonumenten en urnen.

Ons bedrijf bestaat sinds 2006 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op gebied van het leveren en plaatsen van grafmonumenten en urnen.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen.

Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Contact

Groeneveld Natuursteen
Hooidijk 31
7661 RA Vasse

06-11296539
info@groeneveldnatuursteen.nl

Openingstijden

Ma t/m Za op afspraak

Het is ook mogelijk om bij u thuis langs te komen met diverse voorbeelden.

vanuit Tubbergen:

Achter de kerk linksaf (Hooidijk). Deze weg volgt u tot voorbij de Oosteriksweg dan is het het eerste huis aan de linkerkant.

Vanuit Ootmarsum:

Voor de kerk rechtsaf (Hooidijk). Deze weg volgt u tot voorbij de Oosteriksweg dan is het het eerste huis aan de linkerkant

BEKIJK ONZE COLLECTIE

Webshop

Kijk op onze webshop

Webshop >

Het Team

Een heel team staat voor u klaar!

Lees meer >

Ons Werk

Bereid met liefde!

Lees meer >

Heel goed en professioneel bedrijf. Ze begrijpen wat voor de klant belangrijk is en voert opdrachten zeer correct, netjes en respectvol uit. Komt afspraken na. Zeer aanbevolen!

Michael Grave

Groeneveld Natuursteen is een geweldig bedrijf. Super service en zeer correcte afwerking. Door de persoonlijke aandacht en het meedenken, is het uiteindelijke resultaat mooi geworden!

Martin Bels

Vragen of wilt u een vrijblijvende offerte?

OFFERTE AANVRAGEN