Diensten

grafstenen

Grafstenen

Wij hebben een diverse collectie grafstenen. Neemt u contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.
urnen

Urnen

Ook voor diverse urnen bent u bij ons aan het juiste adres.
accessoires

Accessoires

Ook voor allerlei accessoires kunt u bij ons terecht.
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt?

Wij staan voor u klaar in heel Nederland maar in de provincie Overijssel in het bijzonder. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Vasse, Kampen, Zwolle en Nijverdal.

Onze diensten bestaan uit leveren van grafmonumenten en urnen in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van grafmonumenten en urnen. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten. Interesse? Neem contact op door te bellen naar 06-11296539 of vul ons formulier in.

Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden welke wij u graag zullen doen toekomen. Indien u nog meer speciale wensen heeft, kunt u ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met u, voor een passende oplossing zorgen.

Contact

Groeneveld Natuursteen
Hooidijk 31
7661 RA Vasse

06-11296539
info@groeneveldnatuursteen.nl

Openingstijden

Ma t/m Za op afspraak

Het is ook mogelijk om bij u thuis langs te komen met diverse voorbeelden.

vanuit Tubbergen:

Achter de kerk linksaf (Hooidijk). Deze weg volgt u tot voorbij de Oosteriksweg dan is het het eerste huis aan de linkerkant.

Vanuit Ootmarsum:

Voor de kerk rechtsaf (Hooidijk). Deze weg volgt u tot voorbij de Oosteriksweg dan is het het eerste huis aan de linkerkant

BEKIJK ONZE COLLECTIE

Webshop

Kijk op onze webshop

Webshop >

Het Team

Een heel team staat voor u klaar!

Lees meer >

Ons Werk

Bereid met liefde!

Lees meer >

Heel goed en professioneel bedrijf. Ze begrijpen wat voor de klant belangrijk is en voert opdrachten zeer correct, netjes en respectvol uit. Komt afspraken na. Zeer aanbevolen!

Michael Grave

Groeneveld Natuursteen is een geweldig bedrijf. Super service en zeer correcte afwerking. Door de persoonlijke aandacht en het meedenken, is het uiteindelijke resultaat mooi geworden!

Martin Bels

Vragen of wilt u een vrijblijvende offerte?

OFFERTE AANVRAGEN